Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2009

Ομιλία Υποψηφίου Βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, σας προσκαλώ αύριο Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:00 μ.μ. στην εκδήλωση της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Μενεμένης στην πλατεία Τσομπάνογλου (δίπλα στην εκκλησία της Αγ. Παρασκευής) όπου θα είμαι ομιλητής.

Ραδιοφωνική Συνέντευξη του Υποψηφίου Βουλευτή.

Αύριο Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι ο Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Α' Θεσσαλονίκης Μπαρμπουνάκης Χαράλαμπος (Μπάμπης) θα δώσει "ζωντανή" συνέντευξη στην εκπομπή της Χριστίνας Τζόρμπα στο ραδιοφωνικό σταθμό "ANTENNA FM".

Επισκέψεις Υποψήφιου Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης.

Αύριο Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου ο Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Α' Θεσσαλονίκης Μπαρμπουνάκης Χαράλαμπος (Μπάμπης) θα επισκεφτεί τα γραφεία του ΟΑΕΔ (Δωδεκανήσου 10β) στις 9:30 π.μ. και στις 10:30 π.μ. το αστυνομικό τμήμα πλατείας Δημοκρατίας. Στις 11:00 π.μ. θα επισκεφτεί τη λαική αγορά στο Κουλέ Καφέ (Άνω Πόλη) και στις 1:30 μ.μ. τα γραφεία του ΟΛΘ. Το απόγευμα στις 6:00 μ.μ. θα περιοδεύσει στην αγορά του Ελευθέριου - Κορδελιού και στις 7:00 μ.μ. στη αγορά του Επταλόφου (πλατεία Επταλόφου). Στις 8:00 μ.μ. θα είναι ομιλητής στην εκδήλωση της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Μενεμένης στη πλατεία Τσομπάνογλου (δίπλα στην εκκλησία της Αγ. Παρασκευής) και στις 9:00 μ.μ. θα παραβρεθεί σε συγκέντρωση φίλων στο καφέ "ΤΩΝΗΣ" στην πλατεία Επταλόφου.